Projektledare inom elkraft

Bli en del av ABEKAs team med projektledare

Som projektledare på ABEKA blir du en del av ett team med projektledare. Du driver självständigt dina projekt, vilket innebär att Du planerar, leder och styr projekten hela vägen från anbud till genomförande och avslut. Däri ingår även ansvar för ekonomi, kvalité, miljö och arbetsmiljöfrågor.  

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete i ett företag med engagerade självständiga medarbetare och en organisation med korta beslutsvägar.

Du har elteknisk eller likvärdig utbildning och flerårig erfarenhet av entreprenadbranschen. Som person är du handlingskraftig, engagerad och har god kommunikationsförmåga. Att Du är affärsmässig och har en helhetssyn ser vi som en självklarhet.

Välkommen med din ansökan och CV till hakan.oscarsson@abeka.se. Frågor om tjänsten besvaras av Håkan Oscarsson via mejl eller 070-869 79 19.

 
static1.squarespace.jpg

OM DU HAR VILJAN, HAR VI KRAFTEN!

ABEKA är entreprenadföretaget som erbjuder helhetslösningar för konstruktion, byggnation, installation och uppföljning av eldistribution till och från elanläggningar. Vi arbetar inom eldistribution, förnyelsebar energi, tung industri och vägbelysning, från 0,4–245kV. 

Våra kunder består till stor del av nätägare, vindkraftparker, kommuner och industri. ABEKA bildades 1995 och har varje år haft en stark utveckling. Företaget har sitt säte i Nyköping men personal finns utspritt i landet. Antal anställda är idag cirka 40 personer.

ABEKA är numera ett fristående dotterföretag inom Bravidakoncernen vilket ger det stora företagets styrka och samtidigt den mindre organisationens flexibilitet och självstyre.