Projektledarassistent / Entreprenadingenjör

ABEKA söker  projektledarassistenter

Bli en del av ABEKAs team med projektledare/projektassistenter

Som projektledarassistent får du möjlighet att vara en del av spännande projekt och växa in i rollen för att så småningom kliva in i en projektledarroll. Ditt arbete kommer till stor del innebära avlastning och stöttning för befintliga projektledare. Du kommer till exempel att hantera översättningar av handlingar från svensk till engelska, hantera och dokumentera arbetsmiljö- och miljöfrågor, avisera och sammanställa ätor, jobba med dokumentation under projektets gång och agera problemlösande i de uppgifter som uppstår inom projekten.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyutexaminerad ingenjör från högskola, universitet eller YH/KY. Har du studieinriktning inom el från gymnasiet eller högre utbildning är det meriterande. Men likaså är kunskap om markfrågor precis lika viktigt eftersom det mesta som bygga idag grävs ner.

Du har mycket god datavana och kan snabbt sätta dig in i och lära dig IT-system. Eftersom vissa av våra beställare kräver underlag på engelska ser vi att du hanterar engelska flytande i både tal och i skrift, det samma gäller svenska. Har du kännedom av hantering och analysering av arbetsmiljö- och miljöfrågor är det ett plus Entreprenadjuridik är en stor del i vårt dagliga arbete eftersom all hantering måste följa de spelregler som gäller. Goda kunskaper i detta ämne är därför meriterande.

Körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, prestationsinriktad och ett stort intresse för affärsmässiga lösningar. Du är motiverad och drivs av att arbeta inom elkraft-/byggbranschen och är genom ett prestigelöst sätt villig att lära av andra. Arbetet som entreprenadingenjör/projektledarassistent kräver att du har en analytisk förmåga och kan agera problemlösande.

Välkommen med din ansökan och CV till simon.bergman@abeka.se. Frågor in tjänsten besvaras av Simon Bergman via mejl eller 070-697 90 46.

 
static1.squarespace.jpg

OM DU HAR VILJAN, HAR VI KRAFTEN!

ABEKA är entreprenadföretaget som erbjuder helhetslösningar för konstruktion, byggnation, installation och uppföljning av eldistribution till och från elanläggningar. Vi arbetar inom eldistribution, förnyelsebar energi, tung industri och vägbelysning, från 0,4–245kV. 

Våra kunder består till stor del av nätägare, vindkraftparker, kommuner och industri. ABEKA bildades 1995 och har varje år haft en stark utveckling. Företaget har sitt säte i Nyköping men personal finns utspritt i landet. Antal anställda är idag cirka 40 personer.

ABEKA är numera ett fristående dotterföretag inom Bravidakoncernen vilket ger det stora företagets styrka och samtidigt den mindre organisationens flexibilitet och självstyre.