Elmontörer / Elektriker

Som montör på ABEKA får du möjligheten att jobba inom spänningsområdet 0,4–245kV.

Våra projekt består av kabelarbeten, stationsmontage, vägbelysning och luftlednings-entreprenader såväl i storstad som på landsbygd. Arbetet sker både självständigt och tillsammans med andra. Våra projekt kan finnas över hela landet så arbetet kan medföra en del resor och övernattning på annan ort.

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete i ett företag med engagerade självständiga medarbetare och en organisation med korta beslutsvägar.

Du har en elutbildning med minst två års erfarenhet av yrket. Som person har du lätt för att samarbeta, ta initiativ och är beredd att ta i där det behövs. Att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt och med hög kvalité ska vara en självklarhet. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan och CV till leif.jansson@abeka.se. Frågor om tjänsten besvaras av Leif Jansson via mejl eller 070-988 00 06.

 
static1.squarespace.jpg

OM DU HAR VILJAN, HAR VI KRAFTEN!

ABEKA är entreprenadföretaget som erbjuder helhetslösningar för konstruktion, byggnation, installation och uppföljning av eldistribution till och från elanläggningar. Vi arbetar inom eldistribution, förnyelsebar energi, tung industri och vägbelysning, från 0,4–245kV. 

Våra kunder består till stor del av nätägare, vindkraftparker, kommuner och industri. ABEKA bildades 1995 och har varje år haft en stark utveckling. Företaget har sitt säte i Nyköping men personal finns utspritt i landet. Antal anställda är idag cirka 40 personer.

ABEKA är numera ett fristående dotterföretag inom Bravidakoncernen vilket ger det stora företagets styrka och samtidigt den mindre organisationens flexibilitet och självstyre.